Ακόμη ένας μετανάστης νεκρός στον καταυλισμό της Μόριας
Συνεχίζεται η τραγωδία στον καταυλισμό της Μόριας, καθώς σήμερα το πρωί, βρέθηκε νεκρός και τρίτος μετανάστης.
Όπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές Αρχές, ο άνδρας είναι από το Πακιστάν, ηλικίας περίπου 20 ετών.
Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε νεκρός έξω από τη σκηνή του ένας 45χρονος Σύρος, ενώ την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, πέθανε άλλος ένας άνδρας, 22 ετών, από την Αίγυπτο.
Και στις δύο περιπτώσεις, η αρχική ιατροδικαστική εξέταση δεν μπόρεσε να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια των θανάτων των δύο ανδρών και ζητήθηκε περαιτέρω ιστολογική και τοξικολογική εξέταση, για να διερευνηθεί η πιθανότητα ο θάνατος να επήλθε από αναθυμιάσεις ή εισπνοή άλλων αερίων.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού έχει σημάνει συναγερμός, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία που οδήγησε τρεις ανθρώπους στον θάνατο, μέσα σε μία εβδομάδα.
Απεργούν σήμερα οι ηθοποιοί για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – Κλειστά όλα τα θέατρα της χώρας
13:30
Γερμανία: Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην στρατιωτική θητεία - Τι προβλέπει η νέα νομοθεσία
13:23
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08