ΕΛΛΑΔΑ

«Κόντρες» στη Βάρκιζα: Πετούσαν σχάρες από φρεάτια στους αστυνομικούς (pics&vid)

«Κόντρες» στη Βάρκιζα: Πετούσαν σχάρες από φρεάτια στους αστυνομικούς (pics&vid)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ της Τρίτης, η παραλιακή, στην Βάρκιζα. Περισσότερα από 400 άτομα είχαν δώσει ραντεβού, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, για «κόντρες» με αυτοκίνητα... Η παρουσία της αστυνομίας όμως, άλλαξε τα σχέδιά τους.

Μόλις οι συγκεντρωμένοι είδαν τις διμοιρίες να φτάνουν, άρχισαν να πετούν μολότοφ, φωτοβολίδες, καπνογόνα και κροτίδες. Μέχρι και τις σχάρες από τα φρεάτια του δρόμου ξήλωσαν και πέταξαν στους αστυνομικούς οι συγκεντρωμένοι.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο πριν αρχίσουν τα πρώτα τηλέφωνα στην τροχαία, καθώς, οι αξιωματικοί είχαν εντοπίσει τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας, δόθηκε το ραντεβού για τους αυτοσχέδιους αγώνες.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece είχαν δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 3.800 οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους.

Η σελίδα που κατασκευάστηκε είχε τίτλο " Rivas- by night " και το CNN Greece, δημοσιεύει αποκλειστικά την επίμαχη ανάρτηση.

IMG 0928
Capture2

Το έπαθλο του νικητή, μάλιστα, θα έφτανε της 5.000 ευρώ.

Η τροχαία έστησε αμέσως επιχείρηση και οι πρώτες αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο δέχτηκε την επίθεση των συγκεντρωμένων.

Συνολικά συνελήφθησαν 31 άτομα ανάμεσα τους και ένας ανήλικος

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και πρόσκληση σωματικών βλαβών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ