ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Περιστέρι: Την σκότωσαν για ένα πορτοφόλι (pics&vid)

Δολοφονία Περιστέρι: Την σκότωσαν για ένα πορτοφόλι (pics&vid)

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση με βαριά εγκφαλική βλάβη νοσηλεύεται ο άνδρας ο οποίος, μαζί με τη σύζυγό του έπεσαν θύματα άγριου εγκλήματος στο Περιστέρι, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ, Mίνα Καραμήτρου

Οι άγνωστοι με όπλα στα χέρια εισέβαλλαν σε σπίτι που διέμενε οικογένεια και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν στο κεφάλι το ζευγάρι, για να πάρουν τελικά ένα πορτοφόλι. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η γυναίκα κατέληξε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ ο γιος, ο οποίος παρουσιάζει κινητικά προβλήματα, είναι τραυματισμένος στην άνω και κάτω γνάθο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί τον χτύπησαν με τα χέρια.

final

Η αστυνομία εξετάζει ακόμα το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία, αφού οι δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, φώναζαν «τα λεφτά, τα λεφτά».

final 1

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης στην πόρτα και είναι πολύ πιθανόν ο άνδρας να έκανε το λάθος να ανοίξει την πόρτα στους ληστές.

final 4
final copy
final 1 copy

Οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικόν» στις 02.35 το πρωί.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η 50χρονη γυναίκα έφερε διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κρανίο. Έγινε χειρουργική και νευροχειρουργική εκτίμηση και πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία εγκεφάλου.

Παρότι οι γιατροί την διασωλήνωσαν και έδωσαν μάχη για την κρατήσουν στη ζωή η άτυχη γυναίκα κατέληξε, λόγω βαριάς εγκεφαλικής αιμορραγικής βλάβης.

Οι γιατροί αφού διαπίστωσαν ότι ο 53χρονος, φέρει διαμπερές τραύμα στο κρανίο του τον υπέβαλαν σε μια σειρά από εξετάσεις και στην συνέχεια τον διασωλήνωσαν.

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται σε πολύ βαριά γενική κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με βαριά εγκεφαλική βλάβη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ