Κομοτηνή: Επίθεση με μπογιές κατά του τουρκικού προξενείου (pics)
Επίθεση με μπογιές στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής πραγματοποίησαν άγνωστοι, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.
Όπως γράφει το ΑΠΕ, επικαλούμενο την Αστυνομία, ομάδα αποτελούμενη από περίπου οκτώ άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά μπροστά στο προξενείο και πέταξε κόκκινες μπογιές στους τοίχους.
Τα άτομα αυτά πέταξαν στη συνέχεια έντυπο υλικό, φωνάζοντας ταυτόχρονα συνθήματα αλληλεγγύης προς τα μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP/C, η οποία διώκεται στην Τουρκία για τρομοκρατική δράση και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και άλλων στόχων.
Οι δράστες τράπηκαν αμέσως μετά σε φυγή.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή, προσήχθησαν πέντε άτομα, τα οποία όμως λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Πηγή φωτό: viadiplomacy.gr
Πυρηνικό πρόγραμμα Ιράν: Ο Τραμπ βάζει τέλος στις «ρήτρες λήξης» - Μόνιμη συμφωνία ή σύγκρουση
23:04
Θάνος Πλεύρης: Επισκέφθηκε την κλειστή δομή Βαγιοχωρίου
22:52
Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες μελών εγκληματικής οργάνωσης που έκαναν κλοπές και διαρρήξεις
22:45
Συνομιλίες Ρούμπιο με ηγέτες Καραϊβικής για την κρίση στην Κούβα και την περιφερειακή σταθερότητα
22:40