ΕΛΛΑΔΑ

Πώς σώθηκε ο 6χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοκίας στην Κηφισιά (pics&vid)

Πώς σώθηκε ο 6χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοκίας στην Κηφισιά (pics&vid)

Για τo σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου ένα εξάχρονο παιδί έπεσε από τον τέταρτο όροφο, μίλησε στο CNN Greece o διαχειριστής της πολυκατοικίας. 

«Ειδοποιήθηκα ενώ ήμουν στη δουλειά μου πως έπεσε ένα παιδί από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας. Στην αρχή νόμιζα πως έπεσε μπροστά αλλά όταν ήρθα διαπίστωσα πως έπεσε στο πίσω μέρος του κτιρίου», είπε χαρακτηριστικά ο διαχειριστής της πολυκατοκίας.

«Επικοινώνησα με τον πατέρα του παιδιού. Μου είπε ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ», ενώ όπως είπε, ο πατέρας του 6χρονου του εξήγησε πως το παιδί δεν είχε χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά μόνο στα πόδια.

final 1 copy

Όσον αφορά στο πώς κατάφερε να γλιτώσει από μια τέτοια πτώση το παιδί, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας εξηγεί πως την πτώση του παιδιού ανέκοψαν τα δέντρα που βρίσκονταν στην αυλή, ενώ σημαντικά βοήθησε και το γεγονός πως ο 6χρονος έπεσε στο χώμα που ήταν ακόμα νωπό.Ο 6χρονος ευτυχώς δεν έπεσε πάνω στο τσιμέντο, ενώ στάθηκε τυχερός καθώς και η τέντα του κάτω ορόφου ήταν μαζεμένη και δεν ανέτρεψε την πορεία της πτώσης.

final 2 copy

Το περιστατικό αντιλήφθηκε γρήγορα η μητέρα η οποία και έσπευσε να κατέβει κάτω για να δει το παιδί, μαζί με μία γειτόνισσα και αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο.

final

Αρχικά, ο 6χρονος είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ (που είναι και το πλησιέστερο νοσοκομείο), ωστόσο οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στο Πάιδων, όπου και νοσηλεύεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ