Ο Καμίνης καταγγέλλει καταλήψεις κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας
Δριμύ κατηγορώ προς όσους κάνουν καταλήψεις σε κτήρια του δήμου Αθηναίων, εξαπέλυσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Καμίνης.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις καταλήψεις διάσπαρτων κτηρίων στο κέντρο της Αθήνας.
Ο κ. Καμίνης μίλησε και για συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή του κτηρίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που επρόκειτο σε λίγες ημέρες να εγκατασταθούν ασυνόδευτα παιδιά–πρόσφυγες.
«Καταλήφθηκε πριν από μερικά 24ωρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει στέγη ένα από τα πιο ευαίσθητα τμήματα του προσφυγικού κύματος, τα ασυνόδευτα παιδιά», είπε ο δήμαρχος για την συγκεκριμένη περίπτωση.
Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι στα υπό κατάληψη αυτά κτήρια «κανείς δεν ξέρει τι γίνεται εκεί μέσα» και επέρριψε ευθύνες στους αρμόδιους κρατικούς φορείς για την στάση που τηρούν.
«Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να φτάσουμε σε αποκλιμάκωση», λέει ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης
13:28
Μέσω gov οι αιτήσεις εισαγωγής στις Σχολές Αξιωματικών - Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ.
13:21
«Ο Νετανιάχου είναι νεκρός»: Fake SMS στα κινητά Ισραηλινών με δήθεν αποστολέα τους Φρουρούς της Επανάστασης
13:18
Η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας διαψεύδει την ύπαρξη επιστολής για πιθανές ιρανικές κυβερνοεπιθέσεις
13:16