ΕΛΛΑΔΑ

Ληστές εισέβαλαν δύο φορές με διαφορά λίγων λεπτών στο ίδιο σπίτι

Ληστές εισέβαλαν δύο φορές με διαφορά λίγων λεπτών στο ίδιο σπίτι
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δύο φορές, με διαφορά λίγων λεπτών, εισέβαλαν τρεις άνδρες σε σπίτι ηλικιωμένων στο Αιτωλικό για να τους ληστέψουν, αλλά τελικά συνελήφθησαν από αστυνομικούς, με την βοήθεια συγγενικών προσώπων των θυμάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 22 και 17 ετών αντίστοιχα πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι, όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων και με το πρόσχημα ότι ήθελαν κάποιες πληροφορίες, μπήκαν μέσα.

Στην συνέχεια οι δράστες ασκώντας σωματική βία στους ηλικιωμένους και απειλώντας τους, ερεύνησαν χώρους του σπιτιού, αλλά έπειτα από λίγη ώρα έφυγαν, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Όμως, έπειτα από λίγο, οι τρεις άνδρες επέτρεψαν και παραβιάζοντας παράθυρο του σπιτιού των ηλικιωμένων, μπήκαν πάλι μέσα και προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα.

Περίοικοι που αντελήφθησαν ότι κάτι συνέβαινε, ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το γεγονός είχαν πληροφορηθεί και συγγενείς του ζευγαριού. Αμέσως, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, έφθασαν στο σπίτι και με την βοήθεια συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων συνέλαβαν μέσα στο σπίτι και τους τρεις άνδρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις δράστες επιχείρησαν να αποφύγουν την σύλληψη, ενώ ο ένας εξ΄ αυτών, ο 22χρονος, προσπάθησε να χτυπήσει με ρόπαλο ανιψιό των ηλικιωμένων.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, για υποθέσεις κλοπών και ληστειών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ