ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένος μπήκε στο γραφείο δικηγόρου και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ (vids)

Ηλικιωμένος μπήκε στο γραφείο δικηγόρου και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ (vids)
voria.gr

Πυροβολισμοί έπεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε γραφείου γνωστού δικηγόρου, όταν ένας ηλικιωμένος μπήκε στο γραφείο του κρατώντας όπλο και τον πυροβόλησε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 76χρονος πυροβόλησε τρεις φορές τον 45χρονο δικηγόρο -παρουσία συνεργάτιδάς του- τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα. Ο νομικός, είναι μέλος του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς καθώς και πρώην μέλος της γραμματείας της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη, όπως αναφέρει το voria.gr.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΑΧΕΠΑ ενώ ο 76χρονος, πρώην πελάτης του δικηγόρου, παραδόθηκε και συνελήφθη στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό μέσο ενημέρωσης, συνάδελφοι από γειτονικά γραφεία κάλεσαν ασθενοφόρο μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς ενώ αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι κατά τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο ο 45χρονος διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Ένας νομικός σύμβουλος, του οποίου το γραφείο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του θύματος, δηλώνει στο voria.gr ότι άκουγε το τελευταίο διάστημα τον δράστη να εξαπολύει απειλές κατά του δικηγόρου.

Σε κατάσταση σοκ, εμφανίστηκε και η συνεργάτιδα του θύματος εξερχόμενη από το ΑΤ Λευκού Πύργου, δηλώνοντας ότι ο 76χρονος είναι πρώην πελάτης του δικηγόρου και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ