ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένη ξέχασε τα κλειδιά του σπιτιού της και ξεσήκωσε το «σύμπαν» (pics)

Ηλικιωμένη ξέχασε τα κλειδιά του σπιτιού της και ξεσήκωσε το «σύμπαν» (pics)
tvstar.gr

Πρωταγωνίστρια σε μία... περίεργη υπόθεση, έγινε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο κέντρο της Λαμίας, η οποία μέσα σε δύο ημέρες έχασε τα κλειδιά του διαμερίσματός της που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα την Πέμπτη έχασε τα κλειδιά της πόρτας ασφαλείας του σπιτιού της και φώναξε κλειδαρά προκειμένου να της αλλάξει κλειδαριά και να μπει σπίτι της.

Ωστόσο, σήμερα έχασε και πάλι τα καινούρια της κλειδιά με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία... κινηματογραφική επιχείρηση της Πυροσβεστικής.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, για να μην αναγκαστεί να πληρώσει ξανά αντικατάσταση της κλειδαριάς και βέβαια την εργασία του κλειδαρά, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Λαμίας.

Οι πυροσβέστες αρχικά, επιχείρησαν να φτάσουν στο διαμέρισμα με σκάλα, ωστόσο αυτό ήταν αδύνατο και έτσι κλήθηκε το κλιμακοφόρο όχημα, ενώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Με την βοήθεια του κλιμακοφόρου, ένας από τους πυροσβέστες, μαζί με τον κλειδαρά ανέβηκαν στον 3ο όροφο, έφτασαν στο διαμέρισμα και μπήκαν σε αυτό από το μπαλκόνι.

LAMIA 2

(Πηγή φωτογραφίας tvstar.gr)

Έψαξαν να βρουν τα νέα κλειδιά, όμως δεν τα κατάφεραν. Ωστόσο βρήκαν τα κλειδιά που είχε χάσει την Πέμπτη η ηλικιωμένη, τα οποία όμως πλέον ήταν άχρηστα. Για την ιστορία, τα είχε κρύψει μέσα στο γάντι του φούρνου.

Ο κλειδαράς προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα από μέσα, αυτό όμως δεν ήταν δυνατό χωρίς να προκαλέσει φθορά.

Έτσι ο μόνος τρόπος να βρεθεί λύση ήταν να χαλάσει η κλειδαριά και να αντικατασταθεί.

Η πυροσβεστική Υπηρεσία και οι αστυνομικοί αποχώρησαν μετά από περίπου μία ώρα και ο κλειδαράς τελικά ανέλαβε δράση.

LAMIA 3

(Πηγή φωτογραφίας tvstar.gr)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ