Συνελήφθησαν Τούρκοι διακινητές που αποβίβασαν μετανάστες στα Χανιά
Περίπου 55 μετανάστες που βρίσκονταν σε ιστιοφόρο, αποβίβασαν διακινητές το πρωί της Παρασκευής στην παραλία του Τερσανά στο Ακρωτήρι Χανίων.
Οι λιμενικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, «σαρώνοντας» τις θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης για την αναζήτηση του σκάφους, το οποίο τελικά εντοπίστηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, μερικά ναυτικά μίλια νότια - νοτιοδυτικά από τη Σαντορίνη.
Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, πρόκειται για ένα τουρκικό ιστιοφόρο 13 μέτρων, στο οποίο βρίσκονταν τρεις άνδρες, τούρκικης καταγωγής, οι οποίοι φέρονται ως οι δουλέμποροι.
Αμέσως συνελήφθησαν και θα μεταφερθούν στα Χανιά, όπου και θα σχηματιστεί η σχετική δικογραφία για την υπόθεση.
Σκοπός του μεγάλου σκάφους είναι να ρυμουλκήσει το τουρκικό ιστιοφόρο και να το οδηγήσει στα Χανιά εκεί όπου η Λιμενική αρχή Χανίων έχει αναλάβει τη δικογραφία για τους 60 μετανάστες
Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Παλιάς Ηλεκτρικής
SPONSORED
Παπασταύρου στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: «Ισχυρή ΝΔ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα»
17:33
Viktor Sági των Jazzbois στο CNN Greece: Παίζουμε σαν να κάνουμε ομαδική θεραπεία
17:22
Ιράκ: Από 93 στα 10 εκατομμύρια βαρελιών πετρελαίου έπεσαν οι εξαγωγές μέσω του Ορμούζ
17:10
Στα βήματα του πατέρα του ο μικρός Αντετοκούνμπο - Ο Γιάννης του μαθαίνει μπάσκετ
16:57