Οι Γερμανοί επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους
«Εκρηκτική είναι η αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα», είπε ο Τόρστεν Σέφερ, εκπρόσωπος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Τουρισμού (DRV) στην εφημερίδα Rhein-Neckar-Zeitung.
Παράλληλα, προσέθεσε ότι η ΤUI, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια τουριστική αγορά, ανακήρυξε την Ελλάδα «προορισμό της χρονιάς λόγω των πολλών κρατήσεων οι οποίες γίνονται για το 2017».
Λόγω της παγκόσμιας ανασφάλειας η φετινή έκθεση τουρισμού (ΙΤΒ), η μεγαλύτερη στον κόσμο, η οποία γίνεται στο Βερολίνο κάθε χρόνο (φέτος από 8 έως 12 Μαρτίου) έχει κεντρικό θέμα της "Ασφάλεια και φόβος".
Οι τουριστικοί πράκτορες αναρωτιούνται ποιες απαντήσεις μπορούν να δώσουν στις σχετικές ανησυχίες των πελατών τους και αναζητούν προορισμούς οι οποίο να είναι ασφαλείς ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα.
«Δόξα τω Θεώ επιζήσαμε»: Συγκλονιστική μαρτυρία στο CNNi για τους σεισμούς στη Βενεζουέλα
19:31
Βρετανία: Νέο ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας για μήνα Ιούνιο με 36,4 βαθμούς Κελσίου
19:23
Live Τσίπρας: Ο κόσμος θέλει να καλύψουμε το πολιτικό κενό - Όχι ρεζερβέ θέσεις για πρώην του ΣΥΡΙΖΑ
19:16
LIVE Βενεζουέλα: Πάνω από 30.000 οι αγνοούμενοι - Τουλάχιστον 164 οι νεκροί από τους σεισμούς
19:15