ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις για το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας - Το συγκλονιστικό video

Αποκαλύψεις για το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας - Το συγκλονιστικό video
lamiareport.gr

Νέα στοιχεία βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας για το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας, που στοίχισε τη ζωή μίας μητέρας, του παιδιού της αλλά και του οδηγού και του συνοδηγού της μοιραίας Porsche. Το video που δόθηκε στην δημοσιότητα συγκλονίζει.

 

 

Στο βίντεο, φαίνεται καθαρά το σταθμευμένο Honda της οικογένειας, ενώ ξαφνικά, εμφανίζεται από το πουθενά η Porsche που διαγράφει ήδη ανεξέλεγκτη πορεία με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μέχρι τη στιγμή που προσκρούει και παρασύρει το σταθμευμένο όχημα. Ακολουθεί η έκρηξη η οποία στοίχισε τη ζωή στους 3 από τους 4 νεκρούς.

Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός της Porsche, πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας και αυτός, τραγικό θάνατο.

Από την πινακίδα του αυτοκινήτου προκύπτει ότι η Porsche ανήκει στον γιο γνωστού επιχειρηματία. Ο οδηγός όμως έχει απανθρακωθεί και οι αστυνομικοί ψάχνουν συγγενείς και μέλη της οικογένειας, για να συγκεντρώσουν στοιχεία και να διαπιστώσουν ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι νεκροί έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου προσέρχονται οι συγγενείς για την αναγνώριση.

Σημειώνεται, πως ο οδηγός του Honda, σύζυγος και πατέρας της οικογένειας, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο και κατέβηκε για να πάει στην τουαλέτα . Όταν ο άντρας άκουσε τον ήχο της ισχυρότατης έκρηξης βγήκε έξω να δει τι είχε συμβεί αλλά ήταν πλέον αργά και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να βοηθήσει την οικογένειά του, καθώς, και τα δυο αυτοκίνητα είχαν ήδη διαλυθεί και παραδοθεί στις φλόγες.

Η Εθνική Οδός την ώρα του δυστυχήματος, ήταν άδεια από αυτοκίνητα.

Φωτογραφίες από το δυστύχημα:

troxaio2
troxaio3
troxaio 5
troxaio 6
troxaio 7

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο lamiareport.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ