Η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη Jumbo για το τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας
Λίγα 24ωρα μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, η οικογένεια του οδηγού τη μοιραίας Porsche αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να εκδώσει ανακοίνωση αναφέροντας πως θρηνεί για τον χαμό του παιδιού τους, αλλά και για την απώλεια των υπόλοιπων τριών ανθρώπων.
Η οικογένεια Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.
Η δήλωσή της έχει ως εξής:
«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.
Οικογένεια Απόστολου Βακάκη»
Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Σύλβας Ακρίτα - Συντετριμμένη η κόρη της (pics)
14:41
Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν να χρηματοδοτήσουν τον ΟΗΕ με 2 δισ. δολάρια σε ανθρωπιστική βοήθεια
14:40
Ραγδαία αύξηση ιώσεων στα παιδιά: Μόλις σε μία ημέρα, προσήλθαν 500 παιδιά στο Αγλαΐα Κυριακού
14:36
Οι αγρότες κλείνουν επ’ αόριστον την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων: Ανοιχτά τα Μάλγαρα μέχρι την Παρασκευή
14:32