ΕΛΛΑΔΑ

Νέες μικροεντάσεις στους πλειστηριασμούς στο Αιγάλεω (pics)

Νέες μικροεντάσεις στους πλειστηριασμούς στο Αιγάλεω (pics)

Το κίνημα δεν πληρώνω, η ΛΑΕ και η επιτροπή ενάντια στους πλειστηριασμούς Αιγάλεω, απέτρεψαν για άλλη μια Τετάρτη τον πλειστηριασμό δυο καταστημάτων από γνωστή τράπεζα.

Συγκεκριμένα επρόκειτο για κατάστημα της γνωστής εταιρίας BodyLine ενώ το άλλο ήταν μικρό κατάστημα ιδιώτη.

Η αστυνομία, που είχε μπει στη δικαστική αίθουσα 7 μαζί με τους συμβολαιογράφους, κατάφερε αρχικά να εμποδίσει την είσοδο των συγκεντρωμένων κατά των πλειστηριασμών στον χώρο, πυροδοτώντας περισσότερο την ήδη έκρυθμη κατάσταση.

Παρά τις προσπάθειες των αρχών οι διαμαρτυρόμενοι εισήλθαν στη δικαστική αίθουσα, χωρίς να υπάρξει περαιτέρω ένταση και εκνευρισμός.

pleistiriasmoi2

Με φωνές και συνθήματα κατά των πλειστηριασμών οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν τελικά να απομακρύνουν από τη δικαστική αίθουσα τις δυο συμβολαιογράφους, οι οποίες είχαν πάρει άδεια από τον σύλλογο να προχωρήσουν κανονικά τη διαδικασία.

Με 83 πλειστηριασμούς στην Αττική άνοιξε και αυτή την Τετάρτη η αυλαία των πλειστηριασμών.

pleistiriasmoi3

Συγκεκριμένα, 34 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 1 στο Ειρηνοδικείο Αίγινας, 6 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 4 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενιδίου), 1 στο Ειρηνοδικείο Ελευσίνας, 3 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 10 στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Κυθήρων, 1 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 3 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 5 στο Ειρηνοδικείο Ν.Ιωνίας, 4 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 2 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας και 4 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.

pleistiriasmoi
pleistiriasmoi1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ