Κυκλοφοριακό χάος λόγω της έντονης βροχόπτωσης (pics)
Η έντονη βροχόπτωση έχει προκαλέσει χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας, με πολλές κεντρικές Λεωφόρους να έχουν «παραλύσει» από την κίνηση.
Από το πρωί ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο τμήμα της Λεωφόρου Κηφισού από την παραλιακή έως την Αθηνών στο ρεύμα της εξόδου, της Αθηνών – Λαμίας, από Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη στο ρεύμα της εξόδου, την Λεωφόρο Αλεξάνδας και τη Μεσογείων, από Σωτηρία προς Αθήνα και την Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη.
Ανάλογη είναι και η εικόνα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας , της Βασιλέως Κωνσταντίνου και της Λεωφόρου Συγγρού, αλλά και στην Ποσειδώνος, Καραϊσκάκη έως Αλίμου – στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

(astynomia.gr)

(CNN Greece/Νικολέτα Παπάζογλου)


(CNN Greece/Νικολέτα Παπάζογλου)
(CNN Greece/Νικολέτα Παπάζογλου)
Διαβάστε επίσης:
Συζητήσαμε για τις ρωσικές επιθέσεις και τα ενεργειακά προβλήματα με τον Ζελένσκι, δήλωσε ο Ρούτε
22:15
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 11.800.000 ευρώ
22:11
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06
Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία ζητεί το ΚΚΕ
21:57