ΕΛΛΑΔΑ

Ανταλλαγή πυροβολισμών σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό

Ανταλλαγή πυροβολισμών σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πανικός επικράτησε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Καματερού όταν ένας ένοπλος άντρας εισέβαλε στο κατάστημα και απειλώντας εργαζομένους και πελάτες προσπάθησε να αποσπάσει τις εισπράξεις. 

Σε ώρα αιχμής ο δράστης εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ στην οδό Φιλής στο Καματερό και προσπάθησε να αρπάξει τις εισπράξεις. Μάλιστα, απείλησε εργαζομένους και πελάτες με το όπλο τους, ενώ η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, όταν στο σημείο έφτασε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των δραστών όταν συνειδητοποίησε πως έφτασε στο σημείο η Άμεση Δράση, ανέβηκε στο δεύτερο όροφο του σούπερ μάρκετ. Εν συνεχεία όταν συνειδητοποίησε πως είναι περικυκλωμένος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, πήρε μία εργαζόμενη ως ασπίδα.

Ο δράστης προσπάθησε να ξεφύγει έχοντας ως όμηρο τη νεαρή κοπέλα. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν αρχικά να τον ηρεμήσουν και του ζήτησαν να αφήσει ελεύθερη την κοπέλα. Εκείνος όχι μόνο δεν άκουσε, αλλά έβγαλε και όπλο.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραυματιστεί σοβαρά με δύο σφαίρες και να διακομιστεί στο Θριάσειο Νοσοκομείο.

Στην περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει και δεύτερος δράστης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ