ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρός τραυματισμός ειδικευόμενου γιατρού στο ΕΛΠΙΣ

Σοβαρός τραυματισμός ειδικευόμενου γιατρού στο ΕΛΠΙΣ
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/Φωτογραφία αρχείου

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ, εν ώρα εργασίας, όταν για άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας στην οποία στηριζόταν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, ο άνδρας έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός του σοβαρότατου τραυματισμού, εν ώρα εργασίας, ειδικευόμενου στο Νοσοκομείο Ελπίς όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Κρατικό Αθηνών. Ο συνάδελφος έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, και η κουπαστή υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΙΝΑΠ.

Παράλληλα, η ΕΙΝΑΠ προσθέτει ότι «σοβαρές ευθύνες υπάρχουν για όσους παραβλέπουν την ασφάλεια των χώρων του συγκεκριμένου, αλλά και πολλών άλλων νοσοκομείων, περικόπτοντας συνεχώς και «εξοικονομώντας» αντίστοιχα κονδύλια, αποδεχόμενοι τον αποδεκατισμό των διαφόρων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης των χώρων από μόνιμο προσωπικό, πιστοί στις μνημονιακές επιλογές».

«Στεκόμαστε δίπλα στον συνάδελφό μας και την οικογένειά του και του ευχόμαστε επιτυχή και σύντομη ανάρρωση» καταλήγει η ΕΙΝΑΠ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ