ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Νέα πρόσωπα στις διοικήσεις ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ

Ένοπλες Δυνάμεις: Νέα πρόσωπα στις διοικήσεις ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νέες ηγεσίες απέκτησαν τα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και οι Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Την Τετάρτη έγινε η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, από τον υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο, στον ταξίαρχο Δημήτριο Τσιπίδη. Παρέστη ο γενικός επιθεωρητής Στρατού-υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, από τον υποστράτηγο Δημήτριο Μάνο στον υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Στην τελετή παρέστη ο γενικός επιθεωρητή Στρατού- υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.

Την ίδια μέρα έγινε η τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων από το διοικητή της ΣΕΘΑ αντιναύαρχο Αλέξανδρο Διακόπουλο στον υποναύαρχο Γεώργιο Πελεκανάκη. Στην τελετή παρέστη ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος εκπροσωπώντας τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη.

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης -παραλαβής των καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας από τον υποπτέραρχο Κωνσταντίνο Σεβαστάτο στον ταξίαρχο Γεώργιο Φασούλα, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Στην τελετή παρέστη ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, υποπτέραρχος Θωμάς Χατζηαθανασίου

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης -παραλαβής των καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Ικάρων από τον υποπτέραρχο Θωμά Χατζηαθανασίου στον υποπτέραρχο Ιωάννη Γκοντικούλη, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι. Στην τελετή παρέστη ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χρηστοδούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ