ΕΛΛΑΔΑ

Σώρρας: «Η περίπτωσή του χρήζει ψυχιατρικής προσέγγισης», λέει ο κουμπάρος του

Σώρρας: «Η περίπτωσή του χρήζει ψυχιατρικής προσέγγισης», λέει ο κουμπάρος του
Facebook

Άφαντος παραμένει ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του για τρίτη ημέρα, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ο κουμπάρος του ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις» και ένα από τα θύματά του, Φώτης Λεπίδας έσπασε τη σιωπή του και μίλησε ανοιχτά για το ζευγάρι. Ο κ. Λεπίδας, μιλώντας στο «Ράδιο Γάμμα» της Πάτρας χαρακτήρισε «σύγχρονο Καματερό» τον Αρτέμη Σώρρα και υπογράμμισε ότι η περίπτωσή του χρίζει ψυχιατρικής προσέγγισης και διερεύνησης.

Μάλιστα ο ίδιος ισχυρίζεται, σύμφωνα με το patrastimes.gr, ότι ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης είναι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα και ότι εκείνη κινεί τα ινία. «Εάν πουν τρεις φορές το ίδιο ψέμα, τότε πιστεύουν ότι είναι αλήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεπίδας

«Ο Σώρρας έχει λεξιλόγιο 20 λέξεων και δεν γνώριζε καν τι είναι ο ΔΙΑΣ. Περισσότερες πιθανότητες ήταν αν άκουγε τη λέξη ΔΙΑΣ να νόμιζε πως πρόκειται για επωνυμία συλλόγου ηλεκτρολόγων» υπογράμμισε και τόνισε ότι η γυναίκα του γράφει τα κείμενά του.

Στο ερώτημα κατά πόσο θεωρεί ότι ο Σώρρας έχει διαφύγει στο εξωτερικό, εκτίμησε πως ο χώρος από τον οποίο έκανε το «διάγγελμα παράνοιας» το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, είναι το υπόγειο κάποιου ελληνικού σπιτιού, ενώ αποκάλυψε πως ο Σώρρας είχε επαφές - όπως του είχε δηλώσει - με πρόσωπα από τις μυστικές υπηρεσίες ενώ κάποτε του εμφάνισε και ταυτότητα της ΕΥΠ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ