ΕΛΛΑΔΑ

Αρτέμης Σώρρας: Το λάθος που περιμένουν οι αστυνομικοί

Αρτέμης Σώρρας: Το λάθος που περιμένουν οι αστυνομικοί
Facebook

Με δούρειο ίππο τα συγγενικά του πρόσωπα αλλά και τα άτομα που το τελευταίο διάστημα είχε πολύ κοντά του, προσπαθούν οι αρχές να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον Αρτέμη Σώρρα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αργά ή γρήγορα ο " δισεκατομμυριούχος χωρίς αντίκρισμα " θα κάνει το λάθος και θα επικοινωνήσει με άτομα που είναι στο στενό περιβάλλον του και τότε θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν. Το ίδιο ισχύει και για το συγγενικό περιβάλλον της συζύγου του η οποία δεν είναι απίθανο να είχε ήδη σχεδιάσει τη φυγή τους πριν ακόμη εμφανιστούν στο δικαστήριο της Πάτρας.

Η ειδική ομάδα που έχει συσταθεί στην ΕΛΑΣ έχει κάνει έρευνες μέχρι στιγμής σε όσα σημεία στην Αττική είχε δηλώσει ως οικία και γραφεία του χωρίς φυσικά αποτέλεσμα. Τίποτα επίσης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον κρύβουν εύπιστοι οπαδοί του στους οποίους φυσικά θα έχει υποσχεθεί "λαγούς με πετραχήλια.

Από χθες έχουν ζητήσει επίσης να τους δώσουν οι αεροπορικές εταιρίες τις λίστες με τους επιβάτες σε βάθος χρόνου όμως ακόμη και 15 ημερών.

Οι αστυνομικοί πάντως περιμένουν ακόμα το πράσινο φως από τον εισαγγελέα για να ερευνήσουν την προέλευση του βίντεο το οποίο ο Αρτέμης Σώρρας ανέβασε στο διαδίκτυο αμέσως μετά την καταδίκη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ