Σε οδό «Παύλου Φύσσα» μετονομάσθηκε η κεντρική οδός του Κερατσινίου
Παρουσία των γονιών του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτη και Μάγδας, καθώς και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η μετονομασία της οδού «Παν. Τσαλδάρη», του κεντρικού δρόμου του Κερατσινίου, σε «Παύλου Φύσσα».
«Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τάγμα εφόδου της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής», τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος και συνέχισε λέγοντας ότι «η δολοφονία του Παύλου έχει σημαδέψει τη μνήμη όλων».
«Οι γειτονιές του Παύλου», κατέληξε ο δήμαρχος, «στέλνουν το μήνυμα ότι η απάντηση στην παρισινή τραγωδία πρέπει να βασίζεται στην ειρήνη, τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, τις πανανθρώπινες αξίες και όχι στον πόλεμο, το μίσος και το φόβο».
CULTURE
Οι 10 ταινίες που αξίζει να δούμε τον Νοέμβριο: Από τους «Αγώνες Πείνας» μέχρι τον Μπραντ Πιτ
09:00
ΚΟΣΜΟΣ
Χάος και στη Βαρκελώνη: Λεηλασίες και σοβαρές ζημιές - Πάνω από 100 συλλήψεις, ανήλικοι το 25%
08:59
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ ψήφισε στη Φλόριντα και εξαπέλυσε πυρά κατά των Δημοκρατικών - «Αυτοί είναι οι διεφθαρμένοι»
08:49
ΕΛΛΑΔΑ
Επεισόδια στα Εξάρχεια τα ξημερώματα: Φωτιές σε κάδους, επίθεση με πέτρες σε πυροσβέστες-2 συλλήψεις
08:37
ΚΟΣΜΟΣ