ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Εύοσμος: Τι λέει ο δήμαρχος για τα αίτια του δυστυχήματος (aud)

Τροχαίο Εύοσμος: Τι λέει ο δήμαρχος για τα αίτια του δυστυχήματος (aud)
life-events.gr

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο δημαρχείο Κορδελιού- Ευόσμου, συμβολίζοντας το πένθος, μετά το τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα να φύγουν από τη ζωή τέσσερα νέα παιδιά, έγινε λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα όταν το όχημα που οδηγούσε ένας 17χρονος και στο οποίο επέβαιναν άλλοι τέσσερις, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο και στη συνέχεια σε περίφραξη στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης.

Όπως τονίζει στο CNN Greece o δήμαρχος Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, ο θρήνος για τις οικογένειες των άτυχων παιδιών αλλά και του δήμου είναι μεγάλος ενώ για τα αίτια του δυστυχήματος δεν υπάρχει ακόμη κάποια ενημέρωση από την τροχαία και τους εμπειρογνώμονες που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

«Για τα αίτια του δυστυχήματος ακούγονται διάφορα. Πως δηλαδή φταίει ο φωτισμός του δρόμου ή πως δεν υπάρχει διαγράμμιση. Ο φωτισμός όμως είναι επαρκής αλλά και πάλι ακόμη κι αν δεν ήταν, δεν είναι ικανή μια τέτοια ανεπάρκεια να προκαλέσει ένα τόσο μεγάλο ατύχημα. Με όλα αυτά, καμιά φορά, αποφεύγουμε να λύσουμε το πραγματικό πρόβλημα και το πρόβλημα είναι πως δεν ακόμη υπάρχει στο σχολείο μας μάθημα οδηγικής συμπεριφοράς στα παιδιά μας».

Και συνεχίζει λέγοντας πως «καμιά φορά το νεαρό της ηλικίας και η παρορμητικότητα, είναι τέτοια που καμιά φορά μας οδηγεί σε απερισκεψίες».

Σύμφωνα με τα όσα τονίζει στο CNN Greece ο δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας, ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους τα πρωινά όμως το βράδυ η κίνηση είναι σχεδόν μηδενική δίνοντάς σου την αίσθηση πως μπορείς να κάνεις ότι θες χωρίς να πάθεις τίποτα, σε όσους θέλουν να τρέξουν.

Σήμερα από νωρίς το πρωί όταν και γνωστοποιήθηκε το τραγικό αυτό δυστύχημα, φίλοι και συμμαθητές των 4 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους περνούν και αφήνουν λουλούδια, σημειώματα και στεφάνια στη μνήμη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ