Πάτρα: Με πούλμαν στα δικαστήρια οι οπαδοί του Σώρρα (pics)
Πηγή: Facebook

Για τις 17 Μαΐου αναβλήθηκε η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα, από το Τριμελές Δικαστήριο Κακουργημάτων.

Διαβάστε επίσης

Ο Σώρρας, που παραμένει άφαντος περίπου 20 ημέρες και τον αναζητά η αστυνομία, μέσω του δικηγόρου του, ζητά την αναστολή της ποινής, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του από το Εφετείο.

Έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας, σύμφωνα με το tempo24.gr, έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί του, οι οποίοι μάλιστα μεταφέρθηκαν με πούλμαν. Φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Αρτέμη Σώρρα τους και ζητούν την αθώωσή του.

s1

(Πηγή: tempo24.gr)

s2

(Πηγή: tempo24.gr)

Σύμφωνα με τον συνήγορο του Αρτέμη Σώρρα, αναμένεται να καθαρογραφεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας, με την οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών στον εντολέα του. Επίσης, ανέφερε ότι «έχουμε ζητήσει, εν όψει ότι ασκήσαμε ένδικο μέσο εφέσεως, να προσδιοριστεί σύντομα η έφεση, ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό».

Στην συνέχεια οπαδοί που Αρτέμη Σώρρα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Διαβάστε επίσης

Ισπανία: Ποινές φυλάκισης σε δύο Καταλανούς αυτονομιστές με την κατηγορία της εξέγερσης

Κάθειρξη 29 ετών σε 43χρονο για βιασμό ανηλίκου και 6 ετών σε 44χρονο, για αποπλάνηση

Φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή σε μέλη του Ρουβίκωνα

Ο Κοντονής θα αποφασίσει αν θα εκδοθεί στις ΗΠΑ ή στη Ρωσία ο «μάγος των bitcoin»