ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Μάρτυρας περιγράφει τη σκηνή από το βράδυ του πυροβολισμού (pics&vid)

Παλαιό Φάληρο: Μάρτυρας περιγράφει τη σκηνή από το βράδυ του πυροβολισμού (pics&vid)

Τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν εν ψυχρώ με τέσσερις ένα 26χρονο γιο γνωστού γιατρού στο Παλαιό Φάληρο, περιγράφει στο CNN Greece μάρτυρας που διαμένει στην περιοχή και γνωρίζει την οικογένεια του θύματος.

«Γύρω στις 22:40 το βράδυ της Τρίτης ακούστηκαν 5 πυροβολισμοί. Σε λίγα λεπτά είχε μαζευτεί κόσμος. Άκουσαν τον νεαρό που φώναζε βοήθεια, βοήθεια, αιμορραγώ», αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας, σημειώνοντας πως άμεσα κλήθηκε η αστυνομία.

Στο μεταξύ διάστημα, ο νεαρός εκλιπαρούσε για βοήθεια και πονούσε. «Μετά από ένα μικρό διάστημα ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε το παλικάρι. Ουδέποτε άκουσα κάτι για το παιδί, δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα», αναφέρει η ίδια.

lefteris1

Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών στο Παλαιό Φάληρο. Εκείνη τη στιγμή όταν ο 26χρονος συνομιλούσε, ένα διερχόμενο μηχανάκι τον πλησίασε και άγνωστος τον πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές. Από το σημείο της επίθεσης οι αρχές περισυνέλεξαν τέσσερις κάλυκες που έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ ερευνούν την περιοχή για κάμερες, αλλά και μάρτυρες που να είδαν τους δράστες.

lefteris 2

Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή και θωρακική χώρα και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

lefteris3

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, o 26χρονος αναγνώρισε και κατονόμασε τον άνδρα που τον πυροβόλησε.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ