Οδηγός της ΕΘΕΛ και υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ ανάμεσα στους συλληφθέντες στην περιοχή του Ρέντη
Ένας οδηγός της ΕΘΕΛ και ένας υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ ήταν ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από το αμαξοστάσιο του Ρέντη, όπου είχαν συγκεντρωθεί άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου για να πετάξουν φειγ βολάν με στόχο, όπως έλεγαν "ελεύθερες μετακινήσεις” αλλά και να σαμποτάρουν τα ακυρότητα μηχανήματα.
Το τμήμα της κρατικής ασφάλειας είχε πληροφορίες ότι η συλλογικότητα των Εξαρχείων που δραστηριοποιείται στο κίνημα για τις καταστροφές στα ακυρωτικά μηχανήματα, ετοίμαζαν συγκέντρωση με άγνωστο σκοπό στο αμαξοστάσιο.
Όλα τα άτομα προσήχθησαν και λίγο αργότερα στην ασφάλεια αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα τόσο του οδηγού των λεωφορείων, αλλά και του υπαλλήλου μέσων σταθερής τροχιάς.
ΕΛΛΑΔΑ
«Βιολάντα»: Τι δείχνει το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο σωλήνα
21:20
ΚΟΣΜΟΣ
Δημοψήφισμα για την ένταξη της Ισλανδίας στην ΕΕ τους επόμενους μήνες προανήγγειλε η πρωθυπουργός της χώρας
21:20
ΚΟΣΜΟΣ
Ο πρώην ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ Λάρι Σάμερς παραιτείται από το Χάρβαρντ μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση Έπσταϊν
21:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
20:59
ΚΟΣΜΟΣ