ΕΛΛΑΔΑ

Συντριβή ελικοπτέρου: Η Λάρισα θρηνεί το δικό της παιδί

Συντριβή ελικοπτέρου: Η Λάρισα θρηνεί το δικό της παιδί

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Λάρισα, που θρηνεί το δικό της παιδί, τον υπολοχαγό Κωνσταντίνο Χατζή που σκοτώθηκε στο δυστύχημα με το στρατιωτικό ελικόπτερο στο Σαραντάπορο. Ο Κωνσταντίνος Χατζής κατάγονταν και ζούσε στη Φαλάνη Λαρίσης.

Πριν από σχεδόν 2,5 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Χατζής έχασε τον πατέρα του και πριν από σχεδόν έναν χρόνο, ο άτυχος υπολοχαγός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του.

«Ήταν ένα παιδί διαμάντι. Ένα πολύ καλό παιδί και πάντα συνεπής στη δουλειά του. Δούλευε όλες τις Άγιες Μέρες του Πάσχα για να πάει αύριο στη γυναίκα του που είναι στο εξωτερικό», λέει συγκλονισμένη η θεία του άτυχου υπολοχαγού που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί.

18051525 10213261832808780 1389602217 n

Συγκλονισμένη η θεία του Κωνσταντίνου Χατζή

Ο υπολοχαγός αφήνει πίσω του την σύζυγό του, που τα τελευταία χρόνια είχαν αναγκαστεί να ζουν χωριστά, αφού λόγω οικονομικών δυσκολιών εργάζονταν στο εξωτερικό.

Συγκλονισμένος και ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού νοσοκομείου Λάρισας συγκρότησε ομάδα διαχείρισης κρίσεων για την υποστήριξη των σοκαρισμένων συγγενών των θυμάτων.

18035585 10213261850009210 809690020 n

Δημήτρης Λιολιος, αναπληρωτής διοικητής Γενικού νοσοκομείου Λάρισας

«2:30 το μεσημέρι φτάσανε οι σωροί στο νεκροτομείο όπου διεξάγεται η νεκροψία. Συγκροτήσαμε ομάδα διαχείρισης κρίσεων για την υποστήριξη των συγγενών με ψυχολόγους, ψυχιάτρους, γιατρούς και νοσηλευτές. Έχουν υποστεί σοκ. Κάνουμε ότι μπορούμε για να απαλύνουμε τον πόνο τους»

Τέσσερις νεκροί και μία τραυματίας είναι ο απολογισμός της αεροπορικής τραγωδίας. Νεκροί είναι ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας και ο υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής.

1a
2a

Αλκιβιάδης Στεφανής, Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού

Capture

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Τζιότζιου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ