Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Επιστρέφει ο χειμώνας...
Για νέα ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος με ανάρτησή του στο Facebook, καλώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να ξαναβάλουν τα... μπουφάν τους.
Ο κ. Καλλιάνος, επισημαίνει ότι την Παρασκευή και το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει ελεύθερη πτώση έως 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν αποκλείει και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.
Ωστόσο, διευκρινίζει ότι η επιδείνωση του καιρού θα διαρκέσει 48 ώρες και υπογραμμίζει ότι «γενικευμένη βελτίωση του καιρού με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπεται από την Κυριακή. Μέχρι και την επόμενη Τετάρτη ο καιρός θα είναι καλός με θεαματική άνοδο στις τιμές της θερμοκρασίας (23-24 βαθμούς στα ηπειρωτικά την ερχόμενη Τετάρτη)».
Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος.
Κραν Μοντανά: Ο Πάπας Λέων συνάντησε συγγενείς των θυμάτων - «Τα λόγια συμπόνιας μοιάζουν αδύναμα»
15:32
Προειδοποίηση Αραβικών κρατών προς τις ΗΠΑ: Κίνδυνος αποσταθεροποίησης η επίθεση στο Ιράν
15:23
Πορεία και συγκέντρωση των οδηγών ταξί στο κέντρο της Αθήνας (pics&vids)
15:20
Αίσιο τέλος για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτήριο στο κέντρο της Αθήνας (vid)
15:08