ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Σύλληψη τριών νεαρών για σωρεία κλοπών

Ηράκλειο: Σύλληψη τριών νεαρών για σωρεία κλοπών
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη τριών νεαρών ηλικίας 25,21 και 18 ετών στο Ηράκλειο για υποθέσεις κλοπών.

Με την σύλληψή τους εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα τέλεσης του ίδιου αδικήματος. Οι νεαροί φέρεται πως είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 14.000 ευρώ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, έπειτα από κλοπή χρημάτων και κοσμημάτων συνολικής αξίας 5.000 ευρώ από σπίτι ιδιοκτησίας 63χρονου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα μέρος των οποίων αναγνωρίσθηκε από τον παθόντα και του αποδόθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι τρεις νεαροί κατά το χρονικό διάστημα από 4 Μαρτίου 2017 έως 14 Απριλίου 2017 είχαν προβεί στη διάπραξη ακόμη εννέα περιπτώσεων κλοπών σε σπίτια και μία απόπειρα κλοπής, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ