ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για την εξαφάνιση μυστήριο της 6χρονης από την Αγία Βαρβάρα (pics)

Συναγερμός για την εξαφάνιση μυστήριο της 6χρονης από την Αγία Βαρβάρα (pics)

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αστυνομία και στο Χαμόγελο του Παιδιού έπειτα από την εξαφάνιση-μυστήριο της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο πατέρας το πρωί που ξύπνησε διαπίστωσε πως το παιδί είχε χαθεί. Όμως καθυστερημένα κι αφού πρώτα πήγε το δεύτερο παιδί του στο σχολείο ειδοποίησε την ελληνική αστυνομία, πηγαίνοντας ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και όχι καλώντας άμεσα το 100.

Το εξάχρονο κοριτσάκι πάσχει από κινητικά προβλήματα και θα ήταν δύσκολο να μετακινηθεί μόνο του πολύ μακριά από το σπίτι.

23

Η μητέρα του παιδιού είναι στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση, ενώ οι αστυνομικοί έχουν καλέσει για νέα κατάθεση τον πατέρα του 6χρονου κοριτσιού.

Αυτή την ώρα ο πατέρας του κοριτσιού καταθέτει στην Ασφάλεια Αττικής και τον δίδυμο αδελφό της φροντίζουν οι ψυχολόγοι του τμήματος Ανηλίκων.

Το Χαμόγελο του Παιδιού καλεί όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει με τα γραφεία του ή να καλέσει στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και στα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

stella.png

Ρεπορτάζ: Μίνα Καραμήτρου, Νικόλ Παπάζογλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ