ΕΛΛΑΔΑ

Ο δικηγόρος της μητέρας της 6χρονης Στέλλας: Ο πατέρας έπραξε με πλήρη συνείδηση

Ο δικηγόρος της μητέρας της 6χρονης Στέλλας: Ο πατέρας έπραξε με πλήρη συνείδηση
Χαμόγελο του Παιδιού

«Ο πατέρας θέλησε να εξοντώσει το ίδιο του το παιδί» λέει στο CNN Greece ο δικηγόρος της μητέρας της 6χρονης Στέλλας που δολοφονήθηκε από το ίδιο της τον πατέρα. Ο ίδιος αναφέρει ότι ο τρόπος με τον οποίο ενήργησε ο δράστης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι «έπραξε με μεθοδικότητα και πλήρη συνείδηση».

«Ο πατέρας θέλησε να εξοντώσει το ίδιο του το παιδί και το πέταξε στα σκουπίδια, αυτή είναι η τραγωδία. Έπραττε κατά συνείδηση. Μόνο και μόνο η μεθοδικότητα μετά την πράξη, δηλαδή ότι έκρυψε το πτώμα του παιδιού του στα σκουπίδια, πέταξε τα χρυσαφικά της γυναίκας του ώστε να ισχυριστεί ψευδέστατα πως μπήκαν ληστές στο σπίτι, ότι δασκάλεψε το άλλο του παιδάκι να πει πως έκλεψαν την αδερφή του και πως έκανε 10 ώρες να ομολογήσει στην ανάκριση, μας οδήγησε στο συμπέρασμα πως έπραττε με πλήρη συνείδηση» υπογραμμίζει ο κ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο CNN Greece πηρέ εντολή «από την οικογένεια της μητέρας η κατάσταση της οποίας είναι τραγική και απελπιστική, να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής».

Ο πατέρας θα οδηγηθεί στον ανακριτή την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ