ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το αυτοκίνητο των δραστών - Το έκαψαν και διέφυγαν με μηχανές (pics)

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το αυτοκίνητο των δραστών - Το έκαψαν και διέφυγαν με μηχανές (pics)

Λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο της επίθεσης βρέθηκε το καμένο αυτοκίνητο των δραστών που εκτέλεσαν έναν άνδρα έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε μηχανές και έγιναν καπνός.

 

Ρεπορτάζ: Μίνα Καραμήτρου, Νικόλ Παπάζογλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του, το οποίο μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητο του πατέρα του και έμπαινε στο προαύλιο του σχολείου. Όπως περιέγραψε στο CNN Greece αυτόπτης μάρτυρας, το παιδί του θύματος βρισκόταν στο αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψε έπειτα από προτροπή του πατέρα του, ο οποίος λίγο αργότερα έπεσε νεκρός.

Η αστυνομία εντόπισε στο σημείο οκτώ κάλυκες 9 χιλιοστών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, πήγε τρέχοντας προς το σχολείο και απευθυνόμενο σε έναν από τους δασκάλους ζήτησε βοήθεια "γιατί θα σκοτώσουν τον πατέρα μου".

Untitled

Αυτή την ώρα έξω από το σχολείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και έχουν αποκλείσει την περιοχή ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

2

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές ενώ το περιστατικό έγινε στην πίσω πλευρά του σχολείου την ώρα στον προαύλιο χώρο κατά την πρωινή προσευχή των μαθητών.

3
4
5

ΔΗΜΟΦΙΛΗ