Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο μπαλκόνι του σπιτιού του μαζί με τον γιο του (pics)
«Οι τότε πρωθυπουργοί Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Σημίτης είναι απολύτως ένοχοι για τις επιθέσεις αυτές εναντίον μου και τον εγκλεισμό μας στη φυλακή», επανέλαβε ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την έλευσή του στο σπίτι του, μετά την αποφυλάκιση του το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ο κ. Τσοχατζόπουλος έφτασε στο Χαλάνδρι συνοδεία της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη, κάνοντας νέες δηλώσεις στα μέσα.
«...στο δικαστήριο θα μπορέσουμε πλέον, απελευθερωμένοι, να ασχοληθούμε σε βάθος», προσέθεσε ο πρώην υπουργός.
Από πλευράς της η κα Σταμάτη τόνισε πως «δεν επρόκειτο για περιπέτεια αλλά για άθλο όλα αυτά τα χρόνια».

Λίγα λεπτά αργότερα ο πρώην υπουργός, έχοντας αλλάξει ρούχα, εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου θα διαμένει.

Μαζί του ήταν και ο μικρός γιός του. Δείχνοντας τον, ο πρώην υπουργός φώναζε στους δημοσιογράφος «Αυτός είναι ο γιός μου».
Και οι πρώτες κουβέντες του πρώην υπουργού μόλις βγήκε από την φυλακή είχαν να κάνουν με το παιδί του. «Το γιο μου θέλω να δω τον γιο μου», είπε.
Δεν υπέγραψε ο Βούτσιτς την κοινή διακήρυξη της Συνόδου Ουκρανίας - Νοτιοανατολικής Ευρώπης
22:01
ΕΕ: Αναβλήθηκε για τις 23/7 η νέα δέσμη κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας
21:55
Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά στο Μελιδοχώρι Ηρακλείου - Παραμένουν οι δυνάμεις για τυχόν αναζωπύρωση
21:54
Κατηγορίες για τρομοκρατία απαγγέλθηκαν σε βάρος 14χρονου στη Βρετανία
21:46