ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία για την απολογία του πήρε ο γιατρός για τη δολοφονία της 36χρονης

Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία για την απολογία του πήρε ο γιατρός για τη δολοφονία της 36χρονης
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε από τον ανακριτή ο 38χρονος αγγειοχειρουργός ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μητέρας από τη Γεωργία. 

Ο αγγειοχειρουργός, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού αρνήθηκε εκ νέου οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα, το οποίο εκτιμάται ότι τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος που βρισκόταν στο Παλιούρι Χαλκιδικής -όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας- είναι επειδή γενικά κάνει συχνά ταξίδια στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην περιοχή αυτή τα Σαββατοκύριακα. Παράλληλα, όπως αναφέρει το seleo.gr, υποστήριξε πως είναι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα και πλένει συχνά το αυτοκίνητο, για αυτό και έπλυνε δύο φορές μέσα σε ένα 8ωρο το αυτοκίνητό του, όπως αναφέρουν τα στοιχεία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν αρνείται ωστόσο ότι είχε συνομιλία με τη γυναίκα μέσω Facebook κι ότι την ημέρα της εξαφάνισής της επρόκειτο να τη συναντήσει στο «Ιπποκράτειο» για προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού, στο οποίο όμως -όπως διατείνεται- εκείνη δεν προσήλθε

Σημειώνεται πως το πτώμα της άτυχης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής, ενώ στο άψυχο σώμα ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.

Η απολογία του γιατρού ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, στις 10:30, στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ