ΕΛΛΑΔΑ

Με αντεγκλήσεις συνηγόρων συνεχίστηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής

Με αντεγκλήσεις συνηγόρων συνεχίστηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Με αντεγκλήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης συνεχίστηκε σήμερα η ακροαματική διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η ένταση ξεκίνησε όταν συνήγορος πολιτικής αγωγής φώναξε "ντροπή σας", σχολιάζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους οι υπερασπιστές κατηγορουμένων προκαλώντας την έντονη αντίδρασή τους.

"Αυτές οι διακοπές δεν εξυπηρετούν τίποτα, δεν οδηγούν πουθενά, καθυστερούμε και χάνουμε τη ροή της δίκης. Κοιτάξτε να αποφευχθούν", είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου στους συνηγόρους των δυο πλευρών.

Από την άλλη, ο δικηγόρος του Ν. Αντωνιάδη τόνισε πως του είπαν στη διακοπή ότι αφορούσε εκείνον το "ντροπή σας".

Κατόπιν κατέθεσε μάρτυρας, αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που βρέθηκε το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ενώ αργότερα οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι όταν συνήγορος υπερασπιστών του Νίκου Μιχαλολιάκου ρώτησε τον αστυνομικό αν εκτός από το σύνθημα "αίμα τιμή Χρυσή Αυγή" ξέρει κάποιο άλλο όπως το "ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς", όπως αναφέρει το skai.gr.

Ο συνήγορος επέμενε στην ερώτηση, ο μάρτυρας ωστόσο δεν απαντούσε αλλά στο μεταξύ άλλοι συνήγοροι από την υπεράσπιση άρχισαν να φωνάζουν "την πηγάδα, την πηγάδα", με αποτέλεσμα η πρόεδρος να διακόψει και πάλι τη διαδικασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ