ΕΛΛΑΔΑ

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία και βροχή δημιουργούν κομφούζιο στους δρόμους

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία και βροχή δημιουργούν κομφούζιο στους δρόμους
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ημέρα ταλαιπωρίας η Πέμπτη για οδηγούς και επιβάτες, καθώς η συνεχής βροχή, σε συνδυασμό με τη στάση εργασίας στα λεωφορεία και τα τρόλει, δημιουργούν προβλήματα στις μετακινήσεις.

Χωρίς λεωφορεία μέχρι τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης και από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας θα είναι η Αθήνα.

Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί κατά της ψήφισης του 4ου μνημονίου.

Η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί σταδιακά έως τις 10:00 το πρωί, ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από τις 20:00 το βράδυ.

Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ θα κινηθούν κανονικά.

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την τροχαία, μέχρι τις 08:09 το πρωί, πολύ αυξημένη ήταν η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος), στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) (από Πειραιώς προς Αττική οδό), στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) (από Λυκόβρυση προς ΚΤΕΛ), στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας (από Μαρούσι προς Αμπελόκηπους), στην άνοδο της Λ. Συγγρού και στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ