Η συγκλονιστική φωτογραφία: Ο πιστός φύλακας του Μητσοτάκη ως το τέλος
«Σκιά» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μέχρι το τέλος, μέχρι το ταξίδι στην τελευταία του κατοικία. Ο Μανούσος Γρυλλάκης, ο «φύλακας άγγελος» του πρώην Πρωθυπουργού, καθισμένος σιωπηλός στο πλευρό του Προέδρου, τον συνοδεύει στη πατρίδα του, τα Χανιά και συγκινεί με την αφοσίωσή του.
Πρόκειται για τον άνθρωπο που από το 1978 ήταν υπεύθυνος για την ασφάλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Χαρακτηριστικό της αφοσίωσής του στον επίτιμο Πρόεδρο της Ν.Δ, είναι πως παρά το γεγονός ότι εδώ και 15 χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί, δεν έλειψε ούτε μια ημέρα από το πλευρό του.
Ο Μανούσος Γρυλλάκης δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα του τα ξημερώματα της 29ης Μαΐου για να αποχαιρετήσει τον Πρόεδρό του.
«Είμαι στρατιώτης. Οι στρατιώτες δεν μιλάνε» δήλωσε νωρίτερα ο Μανούσος Γρυλλάκης.


ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52
Βενεζουέλα: Η καταστροφή προκαλεί ρωγμές και στην κυβέρνηση- Ο ρόλος των ΗΠΑ και η θέση της Προέδρου
23:51
Τουρκία: Συνελήφθη ακαδημαϊκός σε επιχειρήσεις πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
23:41