ΕΛΛΑΔΑ

Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής Ν. Καλογριάς στο CNN Greece: Βρέθηκε βολίδα στο κρανίο του παιδιού

Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής Ν. Καλογριάς στο CNN Greece: Βρέθηκε βολίδα στο κρανίο του παιδιού

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα τροπή αναφορικά με τον θάνατο του 10χρονου μαθητή σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή των Αχαρνών.

Ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, Νίκος Καλογριάς, μιλώντας στο CNN Greece, από το νεκροτομείο όπου εξετάζει το πτώμα του άτυχου παιδιού, επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε στο κρανίο του 10χρονου μαθητή μια σφαίρα.

«Δυστυχώς, αληθεύει η είδηση», είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής και πρόσθεσε: το παιδί μεταφέρθηκε από το σχολείο ως λιποθυμικό επεισόδιο. Προφανώς δεν ειχαν καταλάβει στην αρχή. Στην νεκροτομή βρέθηκε ένα τραύμα στο κεφάλι και μία βολίδα στην κρανιακή κοιλότητα.

Ακούστε όσα είπε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς στο CNN Greece.

«Αδέσποτη σφαίρα»

«Η σφαίρα πρέπει να είναι από αδέσποτο πυροβολισμό που έπεσε στην περιοχή την ώρα που γινόταν η παιδική εκδήλωση» τόνισε πριν από λίγη ώρα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανώτατος αξιωματικός της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το βλήμα εκτιμάται ότι προέρχεται πιθανότατα από όπλο των 9 χιλιοστών ή ανάλογου διαμετρήματος, κάτι που θα εξακριβωθεί από τη βαλλιστική έρευνα που θα γίνει στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αμέσως μετά την ενημέρωσης από τον ιατροδικαστή η περιοχή στις Αχαρνές που συνέβη το τραγικό συμβάν, αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις και διενεργείται έρευνα από την ασφάλεια Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Σημειώνεται ότι ήδη έχουν γίνει προσαγωγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ