ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στον Κολωνό - Άντρας έχει ταμπουρωθεί σε σπίτι μετά από επεισόδιο με όπλα

Συναγερμός στον Κολωνό - Άντρας έχει ταμπουρωθεί σε σπίτι μετά από επεισόδιο με όπλα

Σοβαρό επεισόδιο βρίσκεται σε εξέλιξη στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν, με έναν άντρα, ο οποίος έχει ταμπουρωθεί σε σπίτι και φέρεται να είναι οπλισμένος. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν μετά από ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ πέντε ατόμων οπλισμένων.

Υπό άγνωστες συνθήκες ένας από αυτούς ξέφυγε. Εκείνη ακριβώς την ώρα στην προσπάθειά του να ξεφύγει έπεσε πάνω σε περιπολικό το οποίο είχε σπεύσει στην περιοχή μετά από σήμα για διάρρηξη.

k1

Τότε έβγαλε όπλο και απείλησε τους αστυνομικούς και κατάφερε να ξεφύγει και να ταμπουρωθεί στο σπίτι του στην οδό Αχιλλέως όπου και βρίσκεται ταμπουρωμένος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οπλισμένος άντρας βρίσκεται μέσα στο διαμέρισμά του, στο οποίο υπάρχει και μία γυναίκα, πιθανότατα η σύντροφός του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CNN Greece η γυναίκα δηλώνει στους αστυνομικούς πως ο άντρας δεν την απειλεί.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

axilleos
k2

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας και έχουν ακροβολιστεί στις ταράτσες των γύρω σπιτιών. Μάλιστα, άντρες της ομάδας ΟΠΚΕ έχουν μπει στην πολυκατοικία και αναμένεται να πραγματοποιήσουν επιχείρηση.

k3
k4
k5

Δείτε τη στιγμή που ομάδα της ΟΠΚΕ εισβάλει στην πολυκατοικία

o1
o2
o3

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ