ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 83χρονος παιδόφιλος στη Μεσσηνία (pics)

Αυτός είναι ο 83χρονος παιδόφιλος στη Μεσσηνία (pics)
Εurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 83χρονου, ο οποίος συνελήφθη την 24.06.2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας για αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

ΚΟΥΤΡΟ Γεώργιο του Χαραλάμπους και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1934 στους Δολούς Μεσσηνίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

28062017dhmosiopoihshpeloponnhsos001
28062017dhmosiopoihshpeloponnhsos002s

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο 83χρονος που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (24/6) κατηγορούμενος για την αποπλάνηση ενός 12χρονου που πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου στον ανακριτή Καλαμάτας.

Ο 83χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες καθώς του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ΄εξακολούθηση ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ΄ εξακολούθηση, το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη.

Μετά την απολογία του, Ανακριτής και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκισή του ή μη.

Άλλη μια λεπτομέρεια της τραγικής αυτής υπόθεσης, είναι ότι ο 83χρονος προσπαθούσε να δελεάσει τον ανήλικο με διάφορα ανταλλάγματα, όπως μικροποσά των 5 και 10 ευρώ ή παγωτά - γλυκά, κ.λπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ