ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη της Πυροσβεστικής στη Μεσσηνία - Υπό έλεγχο η φωτιά στο Κρυονέρι

Μάχη της Πυροσβεστικής στη Μεσσηνία - Υπό έλεγχο η φωτιά στο Κρυονέρι
EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ/Φωτογραφία αρχείου

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στη Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς εκδηλώθηκαν δύο μεγάλες πυρκαγιές σε Κρυονέρι Αττικής και Κορώνη Μεσσηνίας.

Ωστόσο, το απόγευμα σύμφωνα με την πυροσβεστική οι δυο φωτιές τέθηκαν υπό έλεγχο. Συγκεκριμένα, υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση, κοντά στην Κορώνη.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να κρατήσουν το πύρινο μέτωπο μακριά από τα πρώτα σπίτια και τώρα προσπαθούν να θέσουν την φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, πριν από λίγη ώρα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Κρυονέρι Αττικής.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 16 ατόμων.

Νέο πύρινο μέτωπο...

Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε, περίπου στις 6 το απόγευμα, στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα σε δασική έκταση στην περιοχή Άνω Μέλπεια, στην Μεσσηνία.

Στην περιοχή επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα με 24 άτομα, ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο και πέντε αεροπλάνα τύπου «Πετζετέλ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ