Το ΕΣΡ αποφάσισε: Θα δοθούν 7 τηλεοπτικές άδειες
Επτά είναι ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών οι οποίες θα δοθούν, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).
Το ΕΣΡ, έπειτα από μακρά έκτακτη συνεδρίαση, κατέληξε στον αριθμό των επτά αδειών, γεγονός για το οποίο αναμένεται να ενημερώσουν τα μέλη του τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, μέσα στην ημέρα.
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, με αφορμή τη γνωμοδοτική απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών που θα πρέπει να δημοπρατηθούν στον επικείμενο διαγωνισμό, δήλωσε:
«Η σημερινή απόφαση του ΕΣΡ είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα στο δρόμο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, η οποία έχει καθυστερήσει δεκαετίες, στερώντας από το δημόσιο χρήματα τα οποία έπρεπε να έχουν εισπραχθεί. Τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης περί απεριόριστου αριθμού αδειών ανήκουν πλέον στο καλάθι των αχρήστων, οριστικά. Η Ανεξάρτητη Αρχή μπορεί και οφείλει, πλέον, να προχωρήσει τάχιστα τη διαδικασία και να εξασφαλίσει το τίμημα, το οποίο το Δημόσιο δικαιούται να εισπράξει. Ο τρόπος είναι γνωστός».
Συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου: Πώς και πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους
01:00
ΑΑΔΕ: Πώς θα γίνει ο εξωδικαστικός μηχανισμός με 72 δόσεις - Ποιοι μπορούν να ενταχθούν
00:30
Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται για πάνω από 20 μήνες στην Κίνα για κατασκοπεία
23:59
Συνελήφθη άνδρας από τις Αρχές του Λιβάνου για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
23:55