ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη CNN Greece: Ο δράστης αγόρασε με 20 ευρώ κοκαΐνη και μετά σκότωσε τη φίλη του

Αποκάλυψη CNN Greece: Ο δράστης αγόρασε με 20 ευρώ κοκαΐνη και μετά σκότωσε τη φίλη του
EUROKINISSI

Χρήση κοκαΐνης είχε κάνει ο ψυχασθενής που σκότωσε με μαχαίρι τη φίλη του, μέσα στο διαμέρισμα στο Περιστέρι. Το απέδειξαν και τα αποτέλεσμα των εργαστηριακών εξετάσεων με δείγμα ούρων που έδωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο δράστης.

Το είχε ομολογήσει και στους αστυνομικούς όταν περιέγραφε τον τρόπο που σκότωσε τη φίλη του.

«... είχα μαζί μου 20 ευρώ. Όταν έφυγα από τη ψυχιατρική κλινική στη Νίκαια πήγα και αγόρασα τη δόση μου. Μετά πήγα στο σπίτι και αφού τσακώθηκα με τη φίλη μου, τη σκότωσα. Όπως ακριβώς είχα σκοτώσει και τη πρώην σύζυγο μου πριν λίγα χρόνια...», είπε στους αστυνομικούς.

Και πραγματικά τα ερωτήματα είναι αμίλητα καθώς όλοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν για ένα άτομο στο οποίο διαγνώστηκε το ακαταλόγιστο και έχει ήδη διαπράξει ένα έγκλημα, δεν είχε διαταχθεί ο 24ωρος εγκλεισμός του, αλλά αντιθέτως διέμενε στη Νίκαια σε παράρτημα του ψυχιατρείου, που όμως δίνει τη δυνατότητα στους τροφίμους να φεύγουν το μεσημέρι και να επιστρέφουν για ύπνο το βράδυ.

Επίσης είναι απορίας άξιο πως κανένας από το επιστημονικό προσωπικό δεν είχε καταλάβει ότι το συγκεκριμένο άτομο, που στο παρελθόν ήταν και χρήστης ναρκωτικών, είχε αρχίσει και πάλι τις απαγορευμένες ουσίες.

Όπως επίσης αποκαλύπτει το CNN Greece η νεαρή φίλη του δράστη, που έπεσε νεκρή από τα χτυπήματά του με μαχαίρι, ήταν υπάλληλος καθαριότητας στο ψυχιατρείο πριν τρία χρόνια και εκεί γνωρίστηκαν δράστης και θύμα.

Μάλιστα το διαμέρισμα στο Περιστέρι, όπου έγινε το έγκλημα, ανήκει στο δράστη και το είχε παραχωρήσει στη φίλη του, την οποία σκότωσε, ώστε να μένει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ