Μαίνεται η φωτιά πάνω από το κάστρο της Μονεμβασιάς (pics&vid)
Μάχη με τις φλόγες δίνουν από το απόγευμα της Κυριακής οι πυροσβέστες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε σε δύσβατο σημείο, πάνω από το κάστρο της Μονεμβασιάς στη Λακωνία.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας επιχειρούσε πεζοπόρο τμήμα στο σημείο το οποίο κατάφερε να περιορίσει την πυρκαγιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και αυτή την ώρα για την κατάσβεσή της επιχειρούν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 23 πυροσβέστες, έξι άτομο πεζοπόρο τμήμα και δύο πετζετέλ.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 20.40 της Κυριακής σε σημείο όπου μόνο πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής μπορούσε να προσεγγίσει, καθώς στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε, δεν υπάρχουν δρόμοι και δεν μπορούν να φθάσουν πυροσβεστικά οχήματα.

(Πηγή: greek-inews.gr)
Σημειώνεται ότι οι φλόγες δεν προσέγγισαν κατοικημένες περιοχές, όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Μονεμβασιάς, Ηρακλής Τριχείλης, στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

(Πηγή: greek-inews.gr)

(Πηγή: greek-inews.gr)

(Πηγή: greek-inews.gr)

Ολλανδία και Φινλανδία προστίθενται στις χώρες που στέλνουν στρατιωτικούς στη Γροιλανδία
17:46
Πούτιν: «Η Ρωσία συνεχίζει να επιδιώκει ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία»
17:38
Κεραμέως: Η Ελλάδα πρώτη στην αύξηση απασχόλησης στον ΟΟΣΑ - Συνεχίζουμε με σχέδιο και συνέπεια
17:29
Ηλεία: 79χρονος πέθανε την ώρα που έκαιγε κλαριά
17:20