ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συγκλονίζει υπόθεση κακοποίησης βρέφους από τους γονείς του

Πάτρα: Συγκλονίζει υπόθεση κακοποίησης βρέφους από τους γονείς του
Πάτρα: Συγκλονίζει υπόθεση κακοποίησης βρέφους από τους γονείς του

Μια υπόθεση κακοποίησης βρέφους συγκλονίζει την Πάτρα. Μωρό 7 μηνών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα και μώλωπες, που όπως αποδείχθηκε τα είχαν προκαλέσει οι γονείς του.

Συγκεκριμένα, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία βοήθεια» από τους γονείς του. Εκεί διαπιστώθηκε πως έφερε μώλωπες και καψίματα τα οποία είχαν προκαλέσει στο κορμάκι του οι ίδιοι.

Το μωρό νοσηλεύεται πλέον στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και όπως αναφέρει το tempo24 οι γονείς του – ηλικίας 19 και 27 ετών – συνελήφθησαν την Κυριακή από τις Αρχές και κρατούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει: «Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ