Σεισμός στην Κω: Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται οι τραυματίες
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου εξακολουθούν να νοσηλεύονται ο 21χρονος Σουηδός και ο 23χρονος Νορβηγός που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του σεισμού στην Κω. Η κατάσταση της υγείας των δύο νεαρών είναι σημαντικά βελτιωμένη καθώς και οι δύο νοσηλεύονται πλέον εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου η κατάσταση της υγείας τους έχει ως εξής:
Ο άνδρας, 21 ετών, Σουηδικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχει ξυπνήσει, είναι σε ήπια καταστολή σε βελτιούμενη κατάσταση. Αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο στο δεξί του χέρι.
Ο άνδρας, 23 ετών, Νορβηγικής υπηκοότητας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η κλινική του κατάστασή είναι σημαντικά βελτιωμένη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.
Ο άνδρας, 37 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση.
Η γυναίκα, 28 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, η κατάστασή της είναι καλή. Εφόσον οι σημερινές εξετάσεις είναι καλές, αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.
Έρευνα για διαφθορά στο κόμμα της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο
14:00
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης από τη ΔΥΠΑ με 10.000 θέσεις εργασίας - Ποιους αφορά
13:54
Πράσινο φως από την Κομισιόν για το δάνειο των 90 δισ. προς την Ουκρανία
13:48
Το Κίεβο διέταξε την απομάκρυνση 26 οικογενειών με παιδιά από χωριά στη νότια Ουκρανία
13:47