ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Αυτοί είναι οι δύο επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους

Λάρισα: Αυτοί είναι οι δύο επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους

Φίλοι με καταγωγή από την Αμφιλοχία ήταν οι δύο επιβαίνοντες του μονοκινητήριου αεροσκάφους που συνετρίβη σε αγροτική περιοχή έξω από τη Λάρισα, το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται για τον 43χρονο Διονύση Τσεκούρα, επιχειρηματία και για τον 34χρονο Νικόλαο Γρηγορίου, αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος αυτή την περίοδο υπηρετούσε στην Καλαμάτα, ενώ παλαιότερα είχε περάσει από μονάδα της 110 Πτέρυγας Μάχης της Λάρισας.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, ο Διονύσης Τσεκούρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις του στο προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, είχε αδυναμία στα αεροσκάφη.

Οι δυο φίλοι εντοπίστηκαν νεκροί, δεμένοι στα καθίσματα του μικρού αεροσκάφους, τα συντρίμμια του οποίου εντοπίστηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή Δένδρα, έξω από τη Λάρισα, όπου αναμένεται να φθάσει κλιμάκιο της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων για να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους παραμένουν στο σημείο – ένα χωράφι με αμυγδαλιές – ώστε να γίνει η αυτοψία, ενώ φυλάσσονται από δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ οι σοροί των δυο επιβαινόντων έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία – νεκροτομή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ