ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης του ξυλοδαρμού του διευθυντή της Τροχαίας

Ξανά στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης του ξυλοδαρμού του διευθυντή της Τροχαίας
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και πάλι ο νεαρός αντιεξουσιαστής που πέρσι τον Αύγουστο είχε επιτεθεί και είχε χτυπήσει τον διοικητή της τροχαίας Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα του είχε πάρει και το καπέλο του ως λάφυρο.

Ο νεαρός, που έχει ακόμα ανοιχτές εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη, είχε πάει χθες το πρωί μαζί με άλλα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου να συμπαρασταθεί στον 27χρονο που συνελήφθη μετά από ένταλμα του ανακριτή για τη πυρπόληση ενός πυροσβεστικού οχήματος με βόμβες μολότοφ το 2012.

Έξω από τα δικαστήρια προκλήθηκαν μικροεπεισόδια όταν οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συλλήψεις.

Εκτός όμως από τον νεαρό που είχε επιτεθεί και είχε ξυλοκοπήσει τον τροχονόμο, συνελήφθη και ένα ακόμη άτομο, το οποίο ήταν επίσης γνωστό στις Αρχές, καθώς πριν λίγο καιρό είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για τις καταστροφές σε ακυρωτικά μηχανήματα εισιτήριων στην περιοχή της Ομόνοιας.

Οι δυο αυτές συλλήψεις έκαναν για μια ακόμη φορά στελέχη της Κατεχάκη να κάνουν λόγο για κοινή δεξαμενή «μπαχαλάκηδων» που εμφανίζονται σε διάφορες πρωτοβουλίες του αντιεξουσιαστικού χώρου, παρά το γεγονός ότι έχουν χαρτογραφηθεί από την ΕΛΑΣ αλλά και είναι γνωστά άτομα στις δικαστικές Αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ