ΕΛΛΑΔΑ

Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. από την «εξαφάνιση» ενεργού μέλους του Ρουβίκωνα

Προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ. από την «εξαφάνιση» ενεργού μέλους του Ρουβίκωνα
Στιγμιότυπο από την τελευταία καταδρομική του Ρουβίκωνα στο προαύλιο της Βουλής (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Φωτογραφία αρχείου

Η περίεργη "απουσία" ή ακόμα και "εξαφάνιση" νεαρού ατόμου του αντιεξουσιαστικού χώρου, και μάλιστα ενεργού μέλους του " Ρουβίκωνα" στην αρχή της δημιουργίας της αναρχικής ομάδας, έχει προκαλέσει προβληματισμό στις Αρχές, οι οποίες αναμένουν νέα καταδρομική της συγκεκριμένης ομάδας.

Το συγκεκριμένο άτομο ενώ ήταν στην βασική ομάδα του Ρουβίκωνα και είχε πάρει μέρος σε αρκετές από τις "καταδρομικές παρεμβάσεις της ομάδας", έχει παρατηρηθεί ότι τους τελευταίους 6 μήνες έχει εξαφανιστεί και τα ίχνη του έχουν χαθεί. Δεν έχει εμφανιστεί σε καμία από τις τελευταίες " δράσεις" της ομάδας ενώ δεν κάνει εμφανή την παρουσία του και στην περιοχή των Εξαρχείων.

Παραμένει άγνωστο αν βρίσκεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ενώ προκαλεί πολλά ερωτήματα το πώς ένα βασικό μέλος του Ρουβίκωνα άφησε τη συγκεκριμένη ομάδα τη στιγμή μάλιστα που αυτή είχε αλματώδη εξέλιξη και κέρδιζε όλο και περισσότερο χώρο στα Εξάρχεια.

Το συγκεκριμένο άτομο είχε προσαχθεί αρκετές φορές στη γενική αστυνομική διεύθυνση, ενώ ήταν γνωστή η σχέση και η φιλία του με την ηγετική ομάδα του Ρουβίκωνα, ενώ εμφανιζόταν και στα βίντεο που αναρτούσε η ομάδα σε σάιτ εντιεξουσιαστών μετά τις καταδρομικές.

Παρά το γεγονός ότι κάθε φορά αλλάζουν τα άτομα που παίρνουν μέρος στις καταδρομικές και πάλι η απουσία του έχει καταγραφεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ