Μέλη του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη
Για άλλη μία φορά τα μέλη του Ρουβίκωνα ανενόχλητα κατάφεραν να πλησιάσουν στο σπίτι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λυκαβηττό για να πετάξουν φειγ βολάν και να φωνάζουν συνθήματα.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα έφτασαν αργά το απόγευμα έξω από το σπίτι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αφού πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα, αποχώρησαν, χωρίς κανένας να τους εμποδίσει.
Αμέσως μετά τη νέα αυτή ενέργεια ανέβασαν και κείμενο σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου αναφέρουν χαρακτηριστικά πως αποχώρησαν κανονικά χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή.

Με αυτό τον τρόπο τα μέλη του Ρουβίκωνα θέλησαν να ειρωνευτούν το γεγονός πως πριν μία εβδομάδα είχαν εισβάλει στο προαύλιο της Βουλής και τότε με εντολή του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση δεν έγινε καμία προσαγωγή και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59
Ηράκλειο: Παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση
23:49
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Βραχυκύκλωμα δείχνει το πόρισμα - Οι κακοτεχνίες στο «σημείο μηδέν»
23:38