Ο πατέρας του Νίκου Παππά αναλαμβάνει διοικητής του ΟΑΣΘ
O υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ποιο θα είναι το νέο πρόσωπο του Διοικητή του ΟΑΣΘ, μία επιλογή που σίγουρα θα βρεθεί στο επίκεντρο πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά και συζητήσεων για τη "αξιοκρατική" διαδικασία της επιλογής.
Νέος πρόεδρος της διοίκησης του ΟΑΣΘ αναλαμβάνει ο οικονομολόγος, Στέλιος Παππάς και δεν υπάρχει καμία συνωνυμία με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.
Αντίθετα, πρόκειται για τον πατέρα του υπουργού. Μάλιστα, ο κ. Σπίρτζης σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την απόφαση αυτή δήλωσε πως η επιλογή έχει τη δική της σημειολογία. Όπως διευκρίνισε η κυβέρνηση δεν μπορεί να παίξει με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και για αυτό το λόγο τη διοίκηση αναλαμβάνει ένα "ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά".
Οι νέες διοικήσεις με επικεφαλής τον πατέρα του υπουργού, Νίκου Παππά περιλαμβάνουν στελέχη από όλο το φάσμα της κοινωνίας, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Σπίρτζης και μάλιστα, την Πέμπτη ο ίδιος μαζί με όλα τα στελέχη θα επισκεφθούν τον ΣΑΣΘ και τον ΟΑΣΘ προκειμένου να γίνει η ανάληψη των νέων καθηκόντων τους.
Το σίγουρο είναι πως τις επόμενες ώρες αναμένεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης "βομβαρδισμός" ανακοινώσεων.
Σχεδόν 380 θάνατοι από πνιγμό ετησίως στην Ελλάδα - Οδηγίες ΕΟΔΥ για ασφαλή κολύμβηση
23:27
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο Όρος Ράσμορ την 3η Ιουλίου για τους εορτασμούς για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ
23:15
Τουρκία: Κατασχέθηκαν 10.000 αντικείμενα ιστορικής αξίας - Ανάμεσά τους και ελληνικές αρχαιότητες
23:04
Δύο συλλήψεις για πυρκαγιά από αμέλεια στη Σπάρτη Λακωνίας και στο Σαραβάλι Αχαΐας
22:52